Ευχάριστα νέα για χρήστες του Facebook

Έχοντας αψηφήσει τις προβλέψεις που έγιναν από τους οικονομολόγους, το Facebook αποκάλυψε ότι η ανάπτυξή του δεν πρόκειται να σταματήσει σύντομα. Την Τετάρτη, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τα έσοδά της αυξήθηκαν κατά 51%, το τέταρτο τρίμηνο του 2016.

Πέρυσι, το Facebook έβαλε μεγάλα στοιχήματα, προωθώντας ζωντανά βιντεάκια σαν τρελό. Φέτος τα πράγματα δεν θα είναι πιο ήρεμα. Η εταιρεία αναμένεται να επενδύσει περισσότερo για να δημιουργήσει μία νέα μηχανή παραγωγής χρημάτων.
Ο ίδιος ο Zuckerberg θεωρεί τα βίντεο μεγάλο trend.

Πρόσφατα, η Wall Street Journal ανέφερε ότι το Facebook αναπτύσσει μια εφαρμογή βίντεο για την Apple TV και άλλα πακέτα. Αυτή η φήμη δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα. Αλλά είναι προφανές ότι το Facebook δεν διστάζει να προωθήσει περαιτέρω τα βίντεο.

Σύντομα η εταιρία θα πληρώνει όσους φτιάχνουν βιντεάκια και θα κάνει κατανομή των εσόδων διαφήμισης. Μετά από αυτό, η εταιρεία αναμένεται να βάλει πιο αποφασιστικά τα βίντεο στα News Feed των χρηστών. Το μοντέλο του Facebook θα είναι κοντά στα πρότυπα του YouTube, το οποίο θα επιτρέψει να συγκεντρώσει περισσότερους δημιουργούς βίντεο.

Επίσης σχεδιάζει να μοιραστεί τα έσοδα από τα βιντεάκια με τους δημιουργούς τους, δελεάζοντάς τους να συνεχίζουν να ανεβάζουν βίντεο. Στο ίδιο μήκος κύματος, το Facebook έχει προσθέσει επίσης μια νέα καρτέλα βίντεο στην εφαρμογή για κινητά.

Απ' ότι φαίνεται το Facebook είναι έτοιμο για να κάνει άλλο ένα μεγάλο άλμα και να απαλλαγεί από την ετικέτα του παραδοσιακού μέσου κοινωνικής δικτύωσης. Με την αύξηση της παροχής περισσότερων ειδήσεων που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα των χρηστών, έχει ήδη μετατραπεί σε μια εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης, κάτι που θα ενισχυθεί περαιτέρω με τη βοήθεια των μεγάλων στοιχημάτων του για τα βίντεο.
Name

Celebrities,11,Lifestyle,4,News,44,Showbiz,12,Social Media,4,Videos,2,Ενδιαφέρον,9,Μόδα,5,Ομορφιά,10,Παράξενα,7,Τεχνολογία,7,Υγεία,16,
ltr
item
Gossip Tgbnews: Ευχάριστα νέα για χρήστες του Facebook
Ευχάριστα νέα για χρήστες του Facebook
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqkLoymLNe3n0G99IP6oxhoDNtup-pdqiAMVviD87o2kJQci7ojQFyKGLkt2BQVKsSovhlrHlGP5YrxT-r_d4hvDwH-uDNkK8l996oaDJBGlfoAWzcbUSGJWze14vANnoz-cWz0idI2Byb/s640/facebook-box-1334045_960_720.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgqkLoymLNe3n0G99IP6oxhoDNtup-pdqiAMVviD87o2kJQci7ojQFyKGLkt2BQVKsSovhlrHlGP5YrxT-r_d4hvDwH-uDNkK8l996oaDJBGlfoAWzcbUSGJWze14vANnoz-cWz0idI2Byb/s72-c/facebook-box-1334045_960_720.png
Gossip Tgbnews
https://gossip-tgbnews.blogspot.com/2017/02/facebook.html
https://gossip-tgbnews.blogspot.com/
https://gossip-tgbnews.blogspot.com/
https://gossip-tgbnews.blogspot.com/2017/02/facebook.html
true
2533971234493048586
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy